Birthday Aku ke 21

Assalamualaikum ..

Birthday girl tengah ada tournament silat. Jauh dengan famili, kawan kelas tapi dekat dengan Coach Rani dan pengurus Embok. demi Unimas lah konon nya. survivor gila, datang dari jauh 4 orang. Uni lain datang bawak geromblan dua tiga bas. 

Bila tengah malam, call dari makayah, kawan kelas, kawan rumah wish birthday. Thank you! Cik Apit paling cepat. sebab dia silap tarikh. haha. xpa lah, janji masih ingat kan.

malam besday p jalan at bukit bintang. cuci mata. cuci otak tok fresh game esok. sape suruh buat game dekat Times Square(TS), malam birthday coach dengan pengurus bawa g jalan. Siapa suruh bagi elaun awal kan, siapa suruh buat event dekat shopping mall kan. 2 in 1 lah. hari ni cuci mata dulu, esok kita game sampai pengsan. 





Birthday jauh dengan famili. jauh dengan kawan. Cuma dengan pekik orang kt gelanggang. Sedih. Tapi diorang saja ambil hati. Waktu breakfast Embok (pengurus ) belanaj. Lepas game Amer belanja Mcd. yeayyyyy !! dan penutup malam, abang Rani belanja makan. Hari aku hidup dengan makanan yang banyak. Terima kasih kasih bear.


Seminggu menghadap tournament. Sarawak terus pergi game. tak sempat lah singgah Perak. Dari KL terus balik Sarawak. Hadiah birthday, got second place from 10th atlet. Alhamdulillah.

Hadiah birthday mungkin. Happy birthday Ila.


No comments:

Post a Comment

Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...