Anugerah Mapu Unimas 2012

 Assalamualaikum

Malam aku biru.dan haru biru.event Unimas setahun sekali, n i’m invited.sebabkan tema biru+putih, aku buat kelainanan.lain dari yang lain tuk tema malam tu.pakai pelangi.tapi aku tahu,sebelum aku kelua dengan pakai macam tu aku akan ditomoi versi beregu dari rakyat umah.so aku xjadi pakai pelangi.biarlah aku beralah.walaupun niat kat hati saanngggaattt nak pakai kaler pelangi.*sumpah poyo.sila sepak laju2*.

Dapat satu tiket.tapi demand mintak lebih.konon nak bawak satu rumah.tapi tak dapat.dapat bawak sorang ja.sori raksasa2 jadian (hosmet) semua,lain kali pulak.dapat extra satu ja.pegi dengan gemok.aku hepi.aku nak dia pun taw aku hepi dengan apa aku buat,main sukan.nak dia nak nampak apa selama ni aku buat.jugak tuk ngelakkan aku jadi alien di tempat makhluk2 cantik +ensem.tapi kami cantik+ensem malam tu.tapi muka still innocent dan muka alien.ahh perasan.alien yang pakai tudung zebra, sluar kaler biru.*aku lah tu*.

Budak2 sekolah berdua ni pon ada.bagus jugak.tak lah bosan.ohh aku lupa,dorang kan Exco Fakulti,memang la ada.walaupun duduk jauh,tapi tetap berutau-utau *sembang jarak jauh kata orang Gopeng*.

Part makan aku suka.orang sebelah tak nampak mata aku bila aku makan.bukan sombong.tapi sebab aku akan tengok pinggan ja.maap orang depan,sebelah atas dan bawah.niat datang nak mengabiskan lauk yang ada dan bergaya.point mintak seluar baru dengan mak.

abis ja makan,gemok ajak balik.ehh ! macam oke ja.baru terpikir nak balik, aku dengar nama aku dipanggil.errrrr aku?oke saya menang.ALHAMDULILLAH.tak sia-sia.tak sia-sia nak pegi sini pon bertelagah.haiyoooo  berkali-kali.tapi tak rugi datang.mood saya bahagia malam nie.balik terus kol mak&ayah.saya gembira.tenkiu Allah.

berdiri di sebelah orang gemok untuk nampak kurus

anak fakulti yang terlepas

alien biru yang gemokk

rezeki saya.alhamdulillah :)


No comments:

Post a Comment

Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...