Lupa

Assalamualaikum

Kelas tmx2.merajinkan diri bangun pagi walaupun mood macam beruk.gara-gara perut meragam makan ikan jeti yang extra pedaaaaasss.dapat rasa bibir aku macam negro,tebal 8 inci malam tadi.

Da lewat setengah jam tapi jalan kedek-kedek muka itik serati yang innocent.macam takda papa.nampak bus.kata dia,tak nak naik bus yang nie.driver dia tak hensem.yang tulah,driver hensem.blurr.kalau muka x hensem xboleh sampai ke?rasa macam nak sepak minah nie laju2.

Muka bangga bila naik bus.ekon econ laju gileee.tido memang layan.pejam mata pun jadilah.tetiba ada suara kat belakang seat aku.

Lelaki 1 : eh naik bus?
Lelaki 2 : aah. (then senyum aku agak)
(mestilah bus.dah tu, nie kau tengah naek ap?relrover?van jenazah?)
Lelaki 1 : kelas ek?kelas apa?
Lelaki  2 : errrmmmmm .. entah.aku lupa.tapi aku tahu arini ada kelas.

Hah?ada jugak orang yang lagi innocent dari aku hari nie.sampai boleh lupa kelas.

Sampai kelas orang takda.ehh mana semua orang.tak da notis cakap kelas cancel aku rasa.ohh lupa, da pukul 9.kelas da habis.aku lupa kelas pukul berapa.

No comments:

Post a Comment

Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...