Masum 2012 , Unimas Tuan Tanah


Assalamualaikum

Berehat seminggu kat rumah.main bersama si katak dan si raksasa hantu pedas.plan awal duduk rumah buat method dengan esaimen lain.plan akhir,duduk kat timur jadi crew masum.plan macam bangle.lain plan lain buat.pegi awal pagi balik petang.kenapa aku dapat crew game outdoor?ahh tak sukaaaaaaaa.jadi crew 5 hari.duduk bawah panas.dan aku dah jadi anak orang minyak.kalau orang minyak tue beranak la.deep-deep to heart aku tak suka games nie.*ohh kejam aku rasa*.games yang maen pakai mental.serius tak suka.main kena senyap pulak.tak fakulti seni dan kreatif langsung.

Jadi crew boleh gemok.makan ditanggung halal siang dan malam.kerja x banyak pun.makan ja.masum start hari isnin.bagi yang game liga start sehari sebelom,ahad lah.hari isnin opening.unimas kaya.opening memang gah walaupun banyak kalah.best kalau main tempat sendiri.tapi sayang xdapat join masum kali nie sebab terikat dengan praktikal.dasar jebon.*jebon : sejenis binatang +alien yang comel*.aku jeles.sebab xdapat main tapi jadi crew ja. Huarghhhhh.takda rezeki,next time pulak.

muka-muka urus xberapa nak setia dan opening masum











1 comment:

  1. ade gmbr lain x..? hehe.. gmbr sukan outdoor ade x..?

    ReplyDelete

Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...