Profession Baru Di Alam Baru


Assalamualaikum

Baru habis kelas prep.tengok picture2 yang ada.mengamit melambai kenangan.uhh ayat sadis pernah aku buat nieh.tengok picture zaman skola ngan sekarang.satu ja yang aku nampak bezanya.i become a chubby women.arghhhhhhhhhhh..punca kejadian anatra sahih ke tak sahih ja.sebab aku da lama tak main sukan.sukan aku kat unimas ni sukan camera,sukan fesbuk dan sukan sapa makan paling banyak.

Zaman sekolah menengah,bab sukan paling terer.sebab bab belajar dah out.tak lah out samapi tak boleh go tapi tak kena jiwa.entah kenapa main sukan pulak sukan yang menyakitkan jiwa dan raga.dua game ja yang kena jiwa aku.silat ngan hoki.orang main hoki,kami main.orang tengah padang bola hoki yang ke depan,kami kayu hoki yang ke depan.silat orang mainikut adab,aku main biadap.lebam anda2 ya.maaffffff..dulu budak2 yang main netball kami panggil disgusting,annoying dan macam2 ying lagi.kenapa lah kaki xboleh gerak main game nie,kenapalah terlompat sana sini game nie,kenapalah terjerit2 camtu game nie.banyak persoalkan kenapa2 dan kenapa.pendek kata kami benci netball dan budak netball.

Sampai sini

Ahh malas cakap.kat sini dapat main silat ja.hoki aku terkubur.yang paling sadis hoki dah jadi NETBALL.tepuk kepala diri sendiri.mula main aku rasa macam aku jadi kucing yang kiut di kandang rimau.*gila perasan kiut*.aku tak tahu nak mainnn !uwaaaaaa .. kalau tak disebabkan kena paksa ngan makcik2 kelas nie,sumpah tak main.bila tiba hari game,ohh lupa.kami main game fakulti.main macam kentot tak lepas.layan ja.aku tak tahu apa aku buat.tapi hahaha *gelak hentak2 meja* dapat no 3 ja.dari nom berapa itu rahsia.atien si gila tanya,aku da tukar prossion kah.soalan yang disgusting.tapi yalah,profession baru.aku sudah jatuh cinta sama netball.<3

kami bernetball-netball









No comments:

Post a Comment

Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...