Semester 4 Dah Pergi


Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik dah sampai hujung sem 4.nasib baik pejam pastu celik, kalau pejam tak celik-celik alamat entry yang ni takda la dipublish.dengan penuh kesabaran dan kadang-kadang tak sabar tunggu flight.kat rumah tinggal aku dan makcik elsie.yang lain semua dah sampai kampong.shit.kami tertinggal flight.tak pa balik lambat,sebab balik dengan si Gemok.

Hari nie 22 jun airasia dah panggil.hah,sayonara to Kuching.tak memandang aku 3 bulan 
nie.flight pukul 2pm.dengan menaiki yang disewa oleh Abang Zaki ngan Abg Dol *ayat yang gila keji*, kami pergi airport pukul 11.duduk tengok orang lalu lalang,masuk mcd dan keluar,flirt bersama abang polis airport, ohh semua nie biasa.sebab aku benci menunggu flight,kami menjadi flirt.hahaha.

I believe I can fly.akhirnya, Holla Myamor Kolumpo.kami sampai then ambik luggage.makayah tunggu di luar.kenapa aku pulak rasa takut.si Gemok lagi takut mungkin.aku kena cool then he can cool also.seret beg pelan-pelan dan senyum.salam pertama dari gemok dilhulurkan pada mak dan ayah.i smile luas-luas.tenkiu darl.u already prove to me.


No comments:

Post a Comment

Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...