Iftar Kami Budak Praktikal


Assalamualaikum

Iftar.mula-mula aku dengar orang sebut iftar2.puas fikir apa iftar.lepas 2 3 siang malam tak tidur memikirkan iftar tu apa,sekarang aku dah ada jawapannya.iftar tu lebih kurang macam makan petang atau berbuka puasa pada bulan Ramadhan.tak de lah payah beno.

Praktikal dua bulan dekat nak habis baru la sempat beriftar beramai-ramai.bukan senang nak kumpulkan budak yang duduk merata-rata nieh.lepas call,msg dan segala macam untuk iftar bersama-sama,akhirnyaaa … oke la.last iftar bersama diorang nie waktu sem 1.port iftar Lake View.penuhhh kami saja budak sinema.sekarang port kami masjid india.warung tue penoh kamiiii jerr budak Unimas. J

dulu zaman kurus kurus 



sekarang zaman kami gemok-gemok



Last part.alang-alang angah angah acik acik dah datang kan.tak lengkap rasanya kalau tak pegi window shoping.window je yang mampu.elaun tak hade…ohh bos.











Shooting yang dibawa pulang


Assalamualaikum

Praktikal dah dekat nak habis.rasa bangga dengan diri sendiri.berjaya menghabiskan praktikal 2 bulan kat sini. 2 bulan jadi penunggu setia Kl yang carca marba nieh.ohh I hate KL.so serabut.duduk di kampung betemakan bunyi hutan dan ayam jiran sebelah,itu lagi tenang.dua bulan dah tarah semua jalan.hafal jalan konon nya.celah bedah semua kami jalan.dah boleh bangga bercerita kejap dengan 3 orang supergirl kat umah.

3 minggu praktikal ikut shooting radius one, 7 Ramadhan.skarang dah habis.sedar tak sedar minggu nie minggu last kat sini.tiba2 rasa pelik dengan diri sendiri.kenapa cepat sangat.mungkin sebab banyak buat kerja luar dari duduk ofis so rasa cepat.sekarang bila shooting dah habis,jadi penunggu setia ofis 5 hari dah macam orang kena buasir.x pandai duduk diam.2 hari sebelum say bye to shooting.say bye to ofis belom lagi.




bersama Pengarah Drama Terbaik, Abang Ejad 


Sekian suda praktikal shooting kami.




Instagram

More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...